God jul och gott nytt år

 

2020 har varit ett väldigt konstigt år, ett år då vi alla kämpat och upplevt ensamhet och gemenskap. Ett år då vi har fått tänka om och där vi har fått titta på hur vi skulle bedriva vår verksamhet på ett så optimalt sätt för alla våra listade med uppdrag, corona och tillgänglighet som grundstenar.
Året 2020 fick vi prioritera, till en början i ett ganska lugnt tempo med hållbarhet i tanke men nu på slutet otroligt hårt för att både patienter och personal ska få en så bra vardag som möjligt.

Jag är en otroligt stolt verksamhetschef, min personal har gjort ett otroligt arbete under 2020 och kommer fortsätta jobba allt vad de kan för er, våra listade patienter. Vi ställer om, vi anpassar och vi gör allt vad vi kan för att ni ska vara trygga och medicinskt korrekt behandlade.

Jag vill tacka dig patient för ditt tålamod, för att du riktar dig till oss när du behöver det, att du istället ringer 113 13 för allmänna covid-frågor och att du stannar hemma nu i jul.
Stanna hemma, träffa enbart de du bor med och tänk två varv extra. Handla online, hoppa över festen, åk inte kollektivt och håll avstånd. Jul kommer nästa år igen och vi vill gärna orka med tills dess.

Våra öppettider under julen är som vanligt alla vanliga dagar annars har vi stängt enl nedan.
24-25/12 Stängt
31/12-1/1 – Stängt
6/1 – stängt

 

Vi vill önska alla våra patienter, kunder, medmänniskor en God Jul och Ett gott nytt år så ses vi under 2021